NEW STEP BY STEP MAP FOR قیمت پمپ ضد اسید

New Step by Step Map For قیمت پمپ ضد اسید

New Step by Step Map For قیمت پمپ ضد اسید

Blog Article

سیال هایی که خاصیت شیمیایی متفاوتی دارند با پمپ های مختلف قابل انتقال هستند اما در قیاس با این نوع مواد قابلیت خورندگی و آسیب رسانی به تجهیزات را دارند، بنابراین می بایست در ساخت پمپ از مواد به خصوصی استفاده نمود. پمپ اسید برای جا به جایی سیالاتی با ویژگی های شیمیایی خورندگی و اسیدی مورد استفاده قرار می گیرند.

این پمپ‌ها معمولا قیمتی پایین تر از پمپ‌های فلزی ضداسید دارند و مقرون به صرفه هستند. برای خرید این پمپ‌ها به راحتی از طریق سایت نیکاسان اقدام کنید.

پمپ ضد اسید صنعتی بیشتر مناسب واحدهای بزرگ صنعتی، تولید کننده های مواد خام یا کارخانه های تولید مس و روی می باشد. این پمپ ضد اسید برای انواع اسید نظیر اسید سولفوریک، اسید نیتریک و اسیدکلریدریک و غیره استفاده می شود.

پمپ ضد اسید مگنتی : این مدل که برخلاف پمپ های اسیدی معمول از مکانیکال سیل استفاده نمیشود و به جای آن از مگنت قوی استفاده میشود

همچنین در هنگام روشن شدن پمپ، دقت داشته باشید که حتما پروانه‌ها در جهت صحیح بچرخند. برای انتقال مایعات در این تجهیزات حتما از شیلنگ نرم استفاده کنید و همچنین برای افزایش طول عمر پمپ ضد اسید، حتما آن را پس از اتمام کار  خاموش کنید.

بدنه‌ی پلیمری این پمپ‌ها با مواد شیمیایی و اسیدی تعامل و واکنش کمتری دارند و دربرابر خوردگی و زنگ زدگی مقاومت خوبی دارند. همچنین در برابر رطوبت آب و هوا و آلاینده‌های محیطی مقاومت بهتری نسبت به پمپ‌های فلزی ضداسید دارند.

 از جمله کارایی این محصولات می توان به دیسکلر (رسوب زدایی) کندانسور و اواپراتور اشاره نمود.

قسمت آب بندی در این پمپ ها بسیار مهم و حیاتی بوده به همین علت است که آن را از جنس تفلون ساخته و برای جلوگیری از تماس آب بندی با سیال در قسمت خارجی دستگاه تعبیه میشود ( تا در اثر خورندگی سیال آسیبی نبیند )، این امر باعث بالا رفتن بهره وری و سهولت تعمیر آن نیز میشود.

همچنین پمپ‌های پلیمری ضد اسید به صورتی طراحی می¬شوند که طیف وسیعی از دما و فشار را تحمل کنند که این ویژگی آنها را برای فرآیندهای مختلف صنعتی، مناسب می‌سازد.

 بدنه پمپ : بدنه پمپ ساختار اصلی پمپ ضد اسید را تشکیل می ‌دهد و وظیفه حفاظت از اجزای داخلی را بر عهده دارد.  

در صنعت تصفیه آب و فاضلاب و سایر صنایع به دلایل مختلف نیاز به تزریق مواد شیمیایی در اندازه های مشخص وجود دارد.

پروانه‌ها از لحاظ نحوه‌ی هدایت جریان به سه دسته تقسیم می‌شوند:

پروانه : پروانه، جزء متحرک پمپ است که انرژی مکانیکی را به مایع منتقل می‌کند.

از پمپ اسید برای پمپاژ سیالاتی همچون اسید استیک، check here اسید سولفوریک، اسید سیتریک، اسید هیدروفلوریک، اسید هیدروکلرید و اسید نیتریک و سایر اسیدهای دیگر مورد استفاده قرار میگیرد.

Report this page